Ünnepi Karácsonyi Díszdobozok Gyártása

szolgáltatásának bemutatása

Üdvözöljük a J.cola vállalat ünnepi külön oldalán! Örömmel mutatjuk be szolgáltatásunkat, mely lehetővé teszi Önnek, hogy egyedi és különleges karácsonyi díszdobozokat gyártsanak vállalatuk vagy cége számára.

Miért válassza a J.cola szolgáltatását?

1. Különlegesség és minőség

A J.cola ünnepi dobozok terén is minőségi és egyedi különleges kialakítással rendelkeznek, melyek megadhatják a cége vagy vállalkozás önálló arculatát. Az alacsonyabb gyártási mennyiség lehetősége révén kisebb vállalkozások is könnyedén megrendelhetik a saját egyedi dobozaikat.

2. Bársony borítás

Az ünnepi dobozai bársonyos borítással is lehetnek ellátva, mely gazdag és elegáns megjelenést kölcsönöz nekik. Ezáltal a J.colaval gyártatott egyedi díszdobozai tökéletesek lehetnek a karácsonyi időszakban ajándékozásra, vagy éppen vállalata ügyfeleinek, üzleti partnereinek meglepetésére.

3. Arany prég

Az arany prég technikával tovább emelheti ünnepi dobozai exkluzivitását. Cégének vagy vállalatának logóját, szlogenjét vagy bármilyen más grafikai elemet arany préggel domboríthatjuk a díszdobozokra. Ezáltal még magasabb szintű elegancia és egyediség érhető el. (Az aranyprég igénylése megnövelheti a gyártási időt)

Hogyan rendelhet?

A rendelési folyamat rendkívül egyszerű. Látogasson el weboldalunkra, és töltse ki a rendelési űrlapot, melyben részletesen leírhatja az elképzeléseit és az igényeit. Miután elküldte a rendelést, hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot a részletek tisztázása és az árajánlat elkészítése céljából.

Gyártási idő és szállítás

A gyártási idő a megrendeléstől és az összetettségtől függően változhat. Általánosságban elmondható, hogy 2-3 hét igyekszünk minél gyorsabban elkészíteni az ünnepi díszdobozokat. A szállítási időt és módot is egyeztetjük Önnel a megrendelés leadása után.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Amennyiben kérdései lennének, vagy további információra van szüksége, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk az alábbi elérhetőségeken:

Örömmel állunk rendelkezésére, és várjuk, hogy egyedi karácsonyi díszdobozainkkal segíthessünk vállalkozása sikerében. Köszönjük, hogy megismert minket, és reméljük, hogy hamarosan együtt dolgozhatunk!

Kapcsolatfelvétel


Várjuk az üzeneted!

Ne habozz üzenetet küldeni. Célunk, hogy segítsünk neked a csomagolástechnika világában eligazodni, akár kezdőként vagy szakemberként érkeztél.

+36 70 953 4348

jcola@jcola.hu

Károlyi Sándor u. 121, Budapest, Hungary

Follow on Social

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Hogyan szólíthatom?