Papírtáska és papírdoboz gyártás

Kérjen ajánlatot!

Adja meg adatait és visszahívjuk Önt!

Jelölje be milyen termékünk érdekli!

táska doboz

Ide írja elképzelését és kérdéseit!

Ellenőrző kérdés robotok ellen:

Mennyi 4 + három? (Számmal írja be!)


Virágdoboz gyártás

Virágdobozok kerek és szögeletes kialakításban, tetővel vagy nélküle, egyedi felirattal és mintával. 

A 2016-os év slágere a virágdoboz, amelybe rózsákat, orchideákat vagy bármilyen más tetszőleges virágot lehet csomagolni. 

Egyre több partnerünk keres meg bennünket ilyen exkluzív és egyedi virágdoboz legyártásával, amelyet mi a legjobb tudásunk szernit teljesítünk. Dobozainkkal már nem csak Magyarországon, hanem külföldön is találkozhat a virágküldő cégek kínálatában.

A dobozok készülhetnek fényes vagy matt színekben, akár aranyszínű nyomással is! Nem csak feliratot hanem mintát is tudunk adni a dobozonak, így igazán egyedi és exkluzív virágdoboz készülhet.

A termékeket igyekszünk rövid határidővel elkészíteni, de az első minden esetben a minőség, amelyből nem engedünk!

Virágdobozok anyaga

A virágdobozok anyaga: 2 mm karton a henger és magában nyomott, struktúrált, magas minőségü alapanyag a boritó, amely a fekete és fehér mellet készülhet bármilyen színből. 

A dobozokra bármilyen nyomású mintát el tudunk készíteni és tetőt is tudunk gyártani külön kérésre. A virágdobozokat már bársonybevonattal is készítünk.

A virágdobozokból akár egy darabot is tudunk gyártani, de főleg kiskereskedelmi mennyiségeket (50-1000) szolgáltunk ki (Futárral akár 1 napon belül is!)

Amennyiben termékünk felketette az érdeklődését és ilyen, vagy ehhez hasonló virágdobozt szeretne rendelni vegye fel velünk a kapcsolatot itt a jobb oldalon.

Virág doboz referenciák