Papírtáska és papírdoboz gyártás

Papírdoboz gyártás

Mikor érdemes a hullámkarton csomagolást választani?

* A szállítás alatti esetleges ütésvédelemre és rezgéscsillapításra hullámpapír lemezből készült idomelemekből kialakított védő- és térkitöltő elemek használatát javasoljuk, a csomagolt termékek állagának maximális védelmére.

* A nehezebb áruk, például a gáztűzhely, televízió, csomagolásánál főként az áruvédelmi funkció kerül előtérbe

* Elektrosztatikus kisülésre érzékeny termékek csomagolásához antisztatikus fedőréteggel ellátott dobozok kialakítására is van lehetőség dobozgyártás szolgáltatásunk keretén belül.

Termékcsoport jellemzői:

A hullámpapírlemezből készült reklámdoboz jelentős hányadát műszaki cikkek csomagolására használják. A reklámdoboz termékkategória igen széles, a háztartási kisgéptől a mezőgazdasági kisgépig, az izzólámpától a gáztűzhelyig terjed, és a műszer-, iroda-, híradás-, és elektrotechnikai cikkek választékát is magában foglalja.

Reklámszempontok: a csomagolásnak az áruvédő funkción túl az esztétikus megjelenésre is
döntő hatása van ezért ezt szem előtt tartjuk a dobozgyártás során is.

Dobozgyártás szempontjai: Igény szerint a műanyag ill. fa csomagoló elemek kiváltására is teszünk javaslatokat felhasználóink részére. A kombinált csomagolások a magasabb környezetvédelmi termékdíj és a nehézkesebb újrahasznosítás miatt egyre hátrányosabb helyzetbe kerülnek.

Nyomtatás:

A reklámdoboz vagy díszdoboz dekoratív nyomtatása direkt nyomtatással vagy előnyomtatott fedőréteg alkalmazásával történhet.

Italos díszdoboz gyártás különféle anyagokból

Az italok csomagolásához ajánljuk a megszokott italos táskákat, de parafából készült henger alakú, borospalack tartót is tudtunk adni, amelyre elhelyezzük az emblémájukat is.

A jó borok megérdemlik, hogy kvalitásuknak megfelelő exkluzív csomagolást kapjanak. Többféle változatban készítünk borosdobozokat:

karton,
speciális italdoboz,
antikolt fa dobozgyártás,
exkluzív borosdoboz és bortartó,
natúr fa dobozgyártás, 
papír reklámdoboz és italhenger, 
egyedi borosdoz.

 

Kérjen ajánlatot!

Adja meg adatait és visszahívjuk Önt!

Jelölje be milyen termékünk érdekli!

táska doboz

Ide írja elképzelését és kérdéseit!

Ellenőrző kérdés robotok ellen:

Mennyi 4 + három? (Számmal írja be!)