Papírtáska és papírdoboz gyártás

Kérjen ajánlatot!

Adja meg adatait és visszahívjuk Önt!

Jelölje be milyen termékünk érdekli!

táska doboz

Ide írja elképzelését és kérdéseit!

Ellenőrző kérdés robotok ellen:

Mennyi 4 + három? (Számmal írja be!)


Elérhetőségünk

J. COLA Kft.
1150 Budapest, Károlyi Sándor u. 121. 4-5 ajtó (Medimpex épülete)

Telefon: (+36-1) 445-0012

E-mail: jcola@jcola.hu

Küldjön üznetet az alábbi űrlappal és visszahívjuk Önt! 

J.cola Kft bemutatkozás

Vállalkozásunk egy amerikai-magyar kft. Egyik irodánk az USA Philadelphia városban Pennsylvania államában működik, a másik Budapesten. Tizenhárom éve működünk hazai és külföldi megrendelőink megelégedésére.

Papírtáska és papírdoboz gyártás, előállítás és forgalmazás. 

Az első években a műanyag reklámtáska gyártás tevékenységét végeztük, de időközben -elsősorban partnereink igényeinek változását követve- áttértünk a papírtáska, reklámdoboz, papírdoboz, reklámtáska gyártás szolgáltatásra. Méltán vagyunk büszkék exkluzív zsinórfüles reklámtáska, papírtáska kínálatunk széles választékára. Mivel ezek kézzel gyártottak, kis mennyiségben is tudunk szállítani, és bármilyen egyedi igény szerinti méretben, vagy a megszokottól eltérő formában is el tudjuk őket készíteni reklámtáska és díszdoboz gyártás szolgáltatásunk keretén belül.

Ugyancsak vállaljuk a nátronpapír reklámtáska, papírtáska gyártás tevékenységét, szalagfüles- és sodrott papírfüles kivitelben is.

Különböző külkereskedelmi ügyletek bonyolítása főként az USA-val, de kiterjedt kapcsolatrendszerrel rendelkezünk Európában és a Távol-keleten is.