Papírtáska és papírdoboz gyártás

Kérjen ajánlatot!

Adja meg adatait és visszahívjuk Önt!

Jelölje be milyen termékünk érdekli!

táska doboz

Ide írja elképzelését és kérdéseit!

Ellenőrző kérdés robotok ellen:

Mennyi 4 + három? (Számmal írja be!)


Díszdoboz gyártás

Mikor érdemes a hullámkarton csomagolást választani?

* A szállítás alatti esetleges ütésvédelemre és rezgéscsillapításra hullámpapír lemezből készült idomelemekből kialakított védő- és térkitöltő elemek használatát javasoljuk, a csomagolt termékek állagának maximális védelmére.

* A nehezebb áruk, például a gáztűzhely, televízió, csomagolásánál főként az áruvédelmi funkció kerül előtérbe

* Elektrosztatikus kisülésre érzékeny termékek csomagolásához antisztatikus fedőréteggel ellátott dobozok kialakítására is van lehetőség dobozgyártás szolgáltatásunk keretén belül.

Termékcsoport jellemzői:

A hullámpapírlemezből készült reklámdoboz jelentős hányadát műszaki cikkek csomagolására használják. A reklámdoboz termékkategória igen széles, a háztartási kisgéptől a mezőgazdasági kisgépig, az izzólámpától a gáztűzhelyig terjed, és a műszer-, iroda-, híradás-, és elektrotechnikai cikkek választékát is magában foglalja.

Reklámszempontok: a csomagolásnak az áruvédő funkción túl az esztétikus megjelenésre is
döntő hatása van ezért ezt szem előtt tartjuk a dobozgyártás során is.

Dobozgyártás szempontjai: Igény szerint a műanyag ill. fa csomagoló elemek kiváltására is teszünk javaslatokat felhasználóink részére. A kombinált csomagolások a magasabb környezetvédelmi termékdíj és a nehézkesebb újrahasznosítás miatt egyre hátrányosabb helyzetbe kerülnek.

Nyomtatás:

A reklámdoboz vagy díszdoboz dekoratív nyomtatása direkt nyomtatással vagy előnyomtatott fedőréteg alkalmazásával történhet.

Italos díszdoboz gyártás különféle anyagokból

Az italok csomagolásához ajánljuk a megszokott italos táskákat, de parafából készült henger alakú, borospalack tartót is tudtunk adni, amelyre elhelyezzük az emblémájukat is.

A jó borok megérdemlik, hogy kvalitásuknak megfelelő exkluzív csomagolást kapjanak. Többféle változatban készítünk borosdobozokat:

karton,
speciális italdoboz,
antikolt fa dobozgyártás,
exkluzív borosdoboz és bortartó,
natúr fa dobozgyártás, 
papír reklámdoboz és italhenger, 
egyedi borosdoz.